Teambuilding schapendrijven

Wilt u op een leuke, actieve manier de samenwerking in het team verbeteren of gewoon een leuke dag samen beleven? Wij hebben de expertise in huis om u en uw team een onvergetelijke ervaring te bieden met een teambuilding schapendrijven.

Tijdens de teambuilding doorloopt u een aantal onderdelen. Allereerst ontvangen we iedereen met een kop koffie/thee en wat lekkers.

Dan mag iedereen eerst de kunst afkijken van de herder en zijn honden. We laten meerdere honden aan het werk zien, van jong tot oud. Daarna maken we teams en gaan de teams zelf aan de slag, zonder hond. Nu komt het aan op samenwerken, communicatie en creativiteit. Het leek zo makkelijk, die schapen van A naar B sturen. Maar dat blijkt toch lastiger dan gedacht.

teambuilding schapendrijven

Nadat jullie aan de slag zijn geweest, volgt een terugkoppeling van de bevindingen en indien gewenst aanbevelingen.

Tijdens de evaluatie kunnen we (naar behoefte) inzoomen op de verschillende teamrollen die de teamleden hebben laten zien. We gaan in op verschillende vragen zoals; Wat werkt wel en wat werkt juist tegen bij het bereiken van je doel? Wat maakt een team een goed team? Is er goed samengewerkt? Hierbij leggen we uiteraard de link naar het bedrijfsleven.

U bent hiervoor van harte welkom bij Schapenboerderij-Penninga.